Regionalni inovacioni startap centar Valjevo

Mesto preduzetničkih inicijativa.

Regionalni inovacioni startap centar Valjevo (RISC Valjevo) osnovan je u oktobru 2018. godine potpisivanjem tripartitnog ugovora između Kabineta ministra za inovacije  i tehnološki razvoj Vlade Republike SrbijeGrada Valjeva i Poslovnog inkubatora.

Osnivanje ovog Centra ima višestruki doprinos kreiranju nove poslovne klime uz intenzivno podsticanje inovacija, razvoj i promociju preduzetništva i stvaranje novih prilika za ekonomsko osnaživanje i podršku svim sugrađanima. 

 Centar obezeđuje adekvatne sadržaje, prostor za rad i sve ostale neophodne uslove za podršku razvoju startap preduzetništva u Kolubarskom regionu

Aktivnosti RISC-a podrazumevaju pružanje uslova za rad, obuke, radionice i predavanja, kao i umrežavanje korisnika Centra u cilju razvijanja novih poslovnih ideja korisnika ili nastavka obavljanja postojećeg posla u zajednici korisnika RISC-a na obostranu korist – za stvaranje novih radnih mesta, za poboljšanje postojećeg posla, radi sticanja novih znanja, ali i prenošenja znanja i iskustva.

Izvanredni uslovi za rad

Stanarima je na raspolaganju preko 400 m²  koji čine coworking prostor, sala za sastanke, sala za edukacije, čajna kuhinja i prostor za odmor.

Ko su korisnici?

Regionalni inovacioni startap centar namenjen je individualnim startapovima i  preduzetnicima, studentima, učenicima, nezaposlenim licima i drugim zainteresovanim građanima Kolubarskog okruga.

Ukoliko želite da započnete sopstveni posao ili Vam je potreban radni prostor (npr. trenutno radite od kuće), RISC je pravo mesto za Vas. Cilj je stvoriti zajednicu ljudi koji imaju ideje, znanja i volju da rade, samostalno ili timski.

Obuke

Besplatna predavanja, radionice i obuke.  Predavači su univerzitetski profesori, stručnjaci iz privrede, inovatori, preduzetnici, mentori i gostujući predavači iz inostranstva. 
Cilj obuka je i umrežavanje polaznika, podsticanje razvijanja novih ideja, kao i traženje rešenja za probleme u realnim poslovnim sistemima ili nastanak ideje koju korisnici mogu pretvoriti u sopstveni posao.

Coworking prostor

Korišćenje zajedničkog radnog prostora – stanari Centra dobijaju na korišćenje radni sto, savremeni računar, prostor za odlaganje ličnih stvari, korišćenje kopir uređaja, štampača, skenera, grafičke table.

Kako da postanem stanar RISC-a?

Želite da pokrenete svoj startap?

Regionalni inovacioni startap centar Valjevo (RISC Valjevo) je spreman za prve stanare.
Ukoliko imate ideju za posao i potrebna Vam je pomoć kako da je realizujete, javite nam se.

Radno vreme

Ponedeljak - petak, 9:00-19:00 časova

Gde se nalazimo

Železnička 5, Valjevo
E-mail: poslovniinkubatorvaljevo@gmail.com

Close Menu