Konkurs za nove korisnike

Predinkubacioni proces podrazumeva skup aktivnosti koje izabranim kandidatima pomažu u razvoju poslovne ideje i poslovnog modela, izradi biznis plana, sticanju potrebnih znanja za uspešno vođenje posla i umrežavanje. Svi izabrani kandidati će u prostoru RISC Valјevo dobiti mesto za rad, kao i potrebnu opremu (računar, štampač, kopir, pristup internetu itd.). 

Predinkubacioni proces je podelјen u sledeće module:

Modul 1: definisanje i tržišna validacija ideje

 Definisanje poslovnih ideja i načini njihove tržišne validacije.

Modul 2: treninzi za sticanje specifičnih znanja i veština

Sticanje znanja za definisanje poslovnog modela i uspešno upravlјanje startapom. Stručne radionice u oblastima preduzetničke orijentacije i primenjene psihologije, pristupa fondovima za finansiranje, marketing menadžmenta, itd.

Modul 3: umrežavanje

Predavanja/mitapovi stručnjaka iz privrede, priče uspešnih preduzetnika, poseta preduzećima i drugim inovacionim ekosistemima.

Modul 4: definisanje poslovnog modela

Radionice za izradu biznis plana, pravlјenje finansijskih predviđanja i definisanje finansijskih racija. Izrada Kanvas modela (BMC, Business Model Canvas).

Predinkubacioni proces je za izabrane kandidate besplatan. Nakon završenog roka za prijave, organizovaće se proces selekcije i pitch ideja kandidata, nakon čega će biti izabrano najboljih 8 kandidata.

Close Menu